Makele nedir? Nasıl Yazılır

                                         MAKALE NEDİR? NASIL YAZILIR?



Makele ,Makale yazıları ; bir kişinin kendi tecrübelerinden faydalanarak her hangi bir konu hakkında yazı yazmasıdır.
Makale yazmak sanıldığı gibi kolay değildir.Makele hakkında bilginiz olabilir ama makale için yazıyı yorumlayıcı ve etkileyici yazılar  yazılması gerekir.

Bir makalenin okunabilir olması için ;imla kuralları uygun olması ve yazı başlığının etkiliyice olması gerekir.
Sitelerinizde bulunan makalelerin kelime oranını, Google kelime sayacı diye google yazarak, sitenizdeki kelime oranı görebilirsiniz.

Makalelerin sitenize faydası ; doğal içerik olarak sayılan makaleler google bot tarafından sevilir.Google, farklı yazıları sever.google alıntı yazıları sevmez. Alıntı içerikler hep arka sayfalarda kalır.Doğru makele yazmak Seo açısından faydalıdır.

Yazıdaki kelime yoğunluğunu anahtar kelimeye göre şu şekilde kullanmalısınız.Seo  anahtar kelimesizise kalınlık etiketleri bold ,strong ve kalınlık etiketi ile kelimeye link verirseniz seo açısından faydalı olur.

 Bazı kısımlar alıntıdır. Alhasoglu.blogspot.com adlı arkadaşın sitesinden bazı kısımları alıntı olarak aldık.

   Bir önceki konumuz olan Arama Motoru Optimizasyonu hakkında bilgi veren Arama Motoru Optimizasyonu Nedir ?   adlı makemize bakabilirsiniz

1 yorum:

Mehmet Taş dedi ki...

Yüreğir Doğalgaz
Doğalgaz tesisat ve mühendislik firması
Ptt Mahallesi Kozan Caddesi Yıldızhan Apt. No: 559/B Yüreğir/Adana
Telefon Numaramız +0322 3280828
http://yuregirdogalgaz.com/

Bugüne kadar uygulamış olduğu büyük projelerde başarılara imza atan firmamız, konut ve büyük işletmelere kurduğu ısıtma ve tesisat sistemlerinde bölgesinin en önemli firmalarından biri olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Yüreğir Dogalgaz , MERKEZİ ISITMA SİSTEMLERİ, BİREYSEL SİSTEM (KOMBİ), KLİMA, PROJE VE GAZ AÇMA, DOĞALGAZ TESİSATI, YANGIN TESİSATI, YALITIM, ISI POMPASI, GÜNEŞ ENERJİSİ TESİSATI, ATIK SU TESİSATI, YAĞMUR SUYU TESİSATI, TEMİZ SU TESİSATI ve KALORİFER TESİSATI alanlarında hizmet vermektedir. Yüreğir Doğal gaz olarak savunduğumuz değerlerden ödün vermeden sektörümüzdeki başarımızı daha ileri taşıyacağımızı taahhüt ederiz. Firmamız Dünya da ısıtma sektörünün önde gelen VIESSMANN, BOSCH ve IMMERGAS ve bir çok firmalarının ana bayiliğini yapmaktadır.

Yorum Gönder