Sosyal Medya ve Seo

Bu gün size yeni nesil seo yani modern seo için sosyal medya hakkında bir şeyler yazacağım.

Artık yeni nesilde bir çok kişi sosyal medya ya girmiş bulunmakdadır. Çoğu insan Facebook, Twitter, Google +1  gibi sosyal platform da üyelikleri bulunmaktadır. İnsanlar artık hemen her şeyi sosyal medya üzerinden haber alıyorlar, ve artık firmalarda sosyal medya üzerinden tanıtım , çekiliş hata satış bile yapıyorlar.Kısacası sosyal medya büyük bir pazar haline geldiği apaçık ortada. Firmalar kampanyalarını Facebook ve Twitter üzerinden yayıp anında binlerce kişiye duyuruyorlar.

Hata geçen gün garanti bankası müşterileriyle facebook üzerinden canlı görüşerek müşterilerinin sorularını cevapladılar ve buna devam ediyorlar her halde, Bir başka örnek ise  vakıf bank ise facebooktan çekiliş yapmak için face üzerinden kampanya başlattı. İletişim firmaları oparatörler  kampanyalarınını sosyal medya dan yapıyor. Ürün tanımı ,habeler sosyal medyadan üzerinden yayılıyor.


Bende sizlere facebook, twitter ,friendfeed, tumbrl ,google+1 video paylaşım siteleri youtube ve benzeri siteler için kısacası sosyal medya ve seo için yazılar yazacağım.

mesela geçen gün facebook link yapısı üzerinden seo adlı bir makale yazdım bakabilirsiniz.

Sosyal medyadaki sayfalarınızı geliştirmek istiyor iseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.İletişim için Mail adresinizi yorum bırakarak yada teknikseo@gmail.com adresinde mail atrak ulaşabilirsiniz.

Bir önceki konumuz olan Makale nedir Nasıl yazılır? adlı yazımıza bakabilirsiniz

0 yorum:

Yorum Gönder